Turist Akınları Devam Ediyor

Turist Akınları Devam Ediyor

Turist Akınları Devam Ediyor!

Ağustos ayının bitmesiyle beraber boşalması beklenen Antalya otellerinde hala turist akınları yaşanmaya devam ediyor. Turistlere muhteşem bir turizm destinasyonu hizmetleri sunan Antalya her açıdan sizlere en iyiyi sağlıyor. Antalya birçok cazibe merkezi, hotel ve spa merkezleriyle her daim ilgileri üzerine çekmeyi başaran bir bölge konumunda bulunuyor.

Turistler eylül ayında da Antalya sokaklarını boş bırakmayarak Antalya’ya akın ediyorlar. Konyaaltı plajı son yılların en çok ziyaretçi ağırlayan bölgesi olarak ön plana çıkıyor. Turist akınlarının Antalya’da popülerlik kazanmasıyla beraber ülke ekonomisinde de güzel gelişmeler yaşanıyor. Turistlerin eylül ve ekim ayında da hotelleri tam sürat doldurması bekleniyor. Böylelikle Antalya son yılların en önemli turist patlamasına ev sahipliği yapıyor.

Hotellerde Yer Yok!

Antalya son yılların ziyaretçi akımına uğrama noktasına rekor seviyede bir artışla ön plana çıkıyor. Antalya son dakika haberleri kapsamında kişiler en ayrıcalıklı bilgilerden yararlanma fırsatlarına sahip olabiliyorlar. Hotellerde son günlerde ciddi oranda artışların yaşanması ve Antalya cazibe merkezinin yükselişe geçmesi kişileri heyecanlandıran gelişmeler arasında yer alıyor.

Bununla beraber son yıllara nazaran Antalya’daki konut kiralama ve villa satışı emlak işlerinde de artışlar yaşanmış durumdadır. Emlak sektöründe yaşanan bu artışların en önemli sebebi Euro kurunun artış göstermesi oluyor. Birçok Avrupalı Türkiye’ye gelerek Antalya bölgesinden yatırım amaçlı gayrimenkul alımına özen gösteriyor.

Gayrimenkul Satışları Patladı

Antalya haber sizlere en kurumsal habercilik anlayışıyla en iyi hizmetleri sunmayı başaran günümüzün en popüler habercilik platformları arasında bulunuyor. Antalya Konyaaltı bölgesinde son günlerde yoğun düzeyde gayrimenkul satışları gerçekleşmiş durumdadır. Gayrimenkul satışlarında ciddi oranda bir patlama yaşanmış durumdadır. Gayrimenkul sektöründe yaşanan patlamalarla beraber günümüzde bölgedeki Arap yatırımcı sayısında %35 oranında bir artış olmuş durumdadır.

Kepez bölgesinden gayrimenkul satın alma ve kiralama sürecine giden Katarlı ve BAE’li yatırımlar her açıdan kişilere en iyiyi sunmayı başarıyor. Suudi Arabistan, Ürdün gibi ülkelerin vatandaşları Antalya’ya gelerek yatırım yapmayı tercih ediyorlar. Antalya’ya gelerek kişiler yatırım amaçlı gayrimenkul villa satışlarından faydalanarak en iyiden faydalanıyorlar.

Genel Kültür